Setmanari d'informació local - 138 anys

Les biblioteques de la UIB reprendran el servei de préstec mitjançant reserves

Les biblioteques de la Universitat de les Illes Balears (UIB) restabliran el servei de préstec de llibres dilluns que ve, 25 de maig, adoptant una sèrie de mesures de seguretat i mitjançant reserva prèvia.

Així ho ha anunciat la UIB aquest dimarts. Per al préstec de llibres serà necessari reservar-los a través del compte d'usuari de la biblioteca, una vegada que s'hagin localitzat en el catàleg. Quan la biblioteca tengui els llibres preparats, avisarà al sol·licitant per correu electrònic perquè pugui anar a recollir-los. Tindrà un termini de tres dies per a fer-lo.

No tot el fons del catàleg de la UIB es pot prestar, sinó que alguns documents que queden fora del servei de préstec. La biblioteca recepcionarà també les devolucions dels llibres que hagin estat en préstec durant el confinament i que ja no seran renovats de manera automàtica. L'horari del servei de préstec i devolució de llibres serà de 10.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres. S'aplicaran normes de seguretat i higiene per a evitar la propagació de la COVID-19.

D'altra banda, la resta de serveis presencials de les biblioteques encara no estaran disponibles el dilluns. Tampoc es podran utilitzar les biblioteques com a espais de consulta i estudi. D'altra banda, la UIB ha anunciat que s'ha reactivat l'Observatori Social de les Balears, amb la publicació aquest mes de maig del primer butlletí d'una 'nova etapa'. L'edició està dedicada als primers impactes de la COVID-19 en la vulnerabilitat social de la Comunitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.