Setmanari d'informació local - 138 anys

L’STEI denuncia la «manca de negociació» de la Conselleria en el Pla d'Acompanyament Escolar

L’STEI Intersindical denuncia, una vegada més, la política de «fets consumats» de la Conselleria d’Educació que ha posat en marxa el Pla d’Acompanyament Escolar (PAE) d’estiu, «sense que hagi estat comunicat ni, molt manco, negociat en l’àmbit de la Mesa Sectorial d’Educació».

En el correu que els equips directius han distribuït al professorat dels seus centres, s’observa que la participació en el PAE s’ofereix als docents que tenen un contracte de feina fins, com a mínim, dia 31 de juliol. En aquest sentit, l’STEI Intersindical proposa que seria millor oferir aquesta opció a aquelles persones interines que s’han quedat sense feina o que seran cessades dia 30 de juny, així com també sol·licita que el pagament per a les persones que han participat del Pla d’Acompanyament «no s’allargui molt en el temps, com ha passat fins ara».

L’STEI Intersindical valora de manera positiva totes aquelles mesures que vagin adreçades a ajudar l’alumnat amb més dificultats, com també que el PAE d’enguany s’ampliï a l’alumnat de primària i de l’ensenyament concertat, per atendre millor els efectes de la COVID-19. Però exigeix que les activitats presencials que es facin del PAE el proper mes de juliol «comptin amb les màximes condicions de seguretat sanitària per a tots els membres de la comunitat educativa».

El sindicat considera que també cal un pla d’activitats lúdiques i d’acompanyament emocional de l’alumnat a espais lliures i que fomenti el contacte amb la natura, i que totes les mesures de reforç educatiu es facin efectives a l’inici del proper curs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.