Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB informa que la matrícula per a la PBAU es realitzarà del 25 al 29 de maig

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha informat aquest dimecres que la matrícula per a la realització de les Proves de Batxillerat d'Accés a la Universitat (PBAU) serà del 25 al 29 de maig.

Segons ha explicat la UIB, els alumnes que cursin o hagin cursat els seus estudis a les Balears es podran matricular en els centres educatius a través del gestor de matrícula de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca. Per part seva, els estudiants de fora de les Balears i de sistemes estrangers es podran matricular a través d'un formulari de la web de la UIB.

PBAU 2020

La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i la UIB varen acordar que la convocatòria ordinària de la PBAU seran els dies 7, 8 i 9 de juliol.

Segons han assenyalat, ateses les dificultats per a acabar de desenvolupar el currículum de les matèries objecte d'avaluació la UIB ha introduït una modificació en el model de prova amb l'objectiu de l'alumnat no resulti perjudicat per no haver treballat en classe algun bloc o blocs de contingut d'alguna de les matèries.

Així doncs, ha de poder obtenir la màxima puntuació sense respondre les preguntes corresponents a algun dels blocs de contingut de la matèria. També, el model de prova no serà molt diferent dels que les altres universitats han posat a la disposició de l'alumnat i del professorat per al curs escolar 2019-20.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.