Setmanari d'informació local - 138 anys

Un carril del Passeig Marítim es tancarà al trànsit i es destinarà a vianants i terrasses

L'Autoritat Portuària de les Balears (APB) destinarà un carril del Passeig Marítim del port de Palma a vianants i a terrasses, amb la doble finalitat de donar suport a la «reactivació econòmica» dels negocis de la restauració i facilitar també la distància física de seguretat.

A partir del pròxim dilluns 25 de maig, es tallarà al trànsit el carril dret del Passeig Marítim en el sentit de sortida de la ciutat, entre el carrer Monsenyor Palmer i Portopí. L'espai generat amb la supressió d'aquest carril es destinarà a l'ampliació de voreres i terrasses, mentre que el trànsit rodat disposarà de dos carrils habilitats per a la circulació.

L'actuació es durà a terme en tres trams. El primer, comprès entre el carrer Monsenyor Palmer i s'Aigua Dolça, tendrà separat el trànsit rodat de l'espai destinat a terrasses amb barreres de formigó, amb la finalitat de protegir la integritat física dels clients de les cafeteries, bars i restaurants. El segon tram, entre s'Aigua Dolça i ca'n Barbarà, desplaçarà un carril l'espai destinat ara a l'aparcament de cotxes. Finalment, l'últim tram, comprès entre ca'n Barbarà i la torre de Paraires, passarà a tenir ocupat el carril dret amb vehicles aparcats en cordó, deixant lliure tot l'espai que actualment s'utilitza a l'estacionament en bateria.

Els treballs per a incorporar el carril de circulació més pròxim a la vorera per a a la zona per als vianants estaran conclosos en dues setmanes. A més de la col·locació de barreres de seguretat, s'adquiriran fites de plàstic i pintura de senyalització viària per a delimitar la nova zona.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.