Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Els busos interurbans incrementen des de dilluns el servei en les línies de major demanda

Els busos interurbans incrementen des de dilluns el servei en les línies de major demanda.

dBalears/Arxiu

La Conselleria de Mobilitat i Habitatge ha anunciat aquest dissabte que dilluns 25 de maig entra en vigor una modificació dels horaris de les línies dels autobusos interurbansTIB que han tingut un augment de viatgers des del principi de la desescalada. Això suposa un increment del 21% del servei respecte a l'oferta que hi ha actualment. D'aquesta manera s'entrarà a la fase II amb el 61,2% del servei que hi havia abans de la declaració de l'estat d'alarma.

Segons la Conselleria, els nous horaris suposen un augment de les freqüències en dinou línies del bus interurbà, principalment en els dies laborables. Les línies que modifiquen horaris són: Port d'Andratx-Palma (L102), Peguera-Magaluf-Palma (L104), Galilea-Palma (L140), Estellencs-Palma (L200), Port de Sóller-Valldemossa-Palma (L210) Port de Sóller-Palma (L211), Pórtol-Estació de Marratxí (L301), Hospital Joan March-Palma (L302), Inca-Sencelles-Palma (L310), Port de Pollença-Palma (L340), Platja de Muro-Alcúdia-Palma (L351), Cala Rajada-Palma (L411), Costa dels Pins-Palma (L412), Montuïri-Manacor (L421), Cales de Mallorca-Manacor (L424), Son Severa-Manacor (L432), Cala d'Or-Cala Rajada (L441), Campos-Palma (L500), Cala d'Or-Palma (L501). La línia de Portocolom-Palma (L490) ja va modificar l'horari el dilluns 18 de maig. Actualment la demanda del bus representa un 10% si ho comparem amb el mateix període de l'any passat.

En el cas del servei ferroviari d'SFM, segons les dades recollides durant aquesta setmana, el nombre d'usuaris suposa un 27% respecte al mateix període l'any 2019. SFM té en marxa el 80% del seu servei i s'anirà adaptant en funció de l'increment de la demanda. A partir de dilluns dia 25, els serveis de tren Express entre Inca i Palma en tots dos sentits realitzaran totes les parades entre les estacions d'Inca i Marratxí.

Per a més informació d'horaris o sobre altres mesures relacionades amb el transport públic interurbà podeu consultar la web www.tib.org.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.