Setmanari d'informació local - 138 anys

Els batles d'El Pi mostren la seva «indignació» amb les mesures de protecció del territori del Govern

Els batles d'El Pi mostren la seva «indignació» amb les mesures de protecció del territori del Govern. | dBalears/Arxiu

Els batles d'El Pi (Proposta per les Illes) han mostrat aquest dissabte la seva «indignació» amb el Decret Llei de mesures urgents de protecció del territori. Els representants municipals, que s'han reunit amb els diputats i consellers de la formació, han denunciat que aquesta proposta que el Govern vol aprovar la setmana vinent, «amenaça l'economia dels petits propietaris i de les famílies mallorquines».

La presidenta de la formació, Xisca Mora, ha afirmat que votaran en contra del decret llei i ha demanat al govern d'Armengol, «si és realment necessari aprovar una moratòria urbanística en una situació de crisis sanitària i econòmica». Segons Mora, «no s'entén que ens hagin demanat mà estesa per tirar endavant un pla de reactivació econòmica i després precipitadament i sense consensuar res tiri endavant aquest decret llei».

En aquest sentit, Mora ha apuntat que «aquesta decisió d'Armengol respon a la necessitat de tenir contents els seus socis de govern sense tenir en compte com això pot afectar a la gent de la nostra illa i atemptant contra l'autonomia dels ajuntaments». La presidenta de la formació ha deixat clar que «quan El Pi governi» derogarà aquest decret llei perquè «nosaltres farem una política territorial moderada i consensuada tenint en compte tots els sectors».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.