Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS demana a Educació «més pressupost i ajuda tècnica» per a les escoletes

MÉS per Mallorca ha demanat a la Conselleria d'Educació més ajuda tècnica i pressupost per a les escoletes municipals de 0-3 anys. Ha estat durant la compareixença del conseller, Martí March, en què ha participat el diputat Joan Mas 'Collet'. «Trobam a faltar implicació, suport i pressupost amb els ajuntaments, sobretot del Govern espanyol, però també de la seva Conselleria», ha dit el diputat al conseller.

«Els Ajuntaments no poden ser ni la única ni la principal administració que doni resposta a les famílies amb criatures 0-3», ha assegurat Mas, i per això ha insistit que la conselleria «acompanyi als ajuntaments, els ajudi tècnicament i pressupostàriament amb les escoletes 0-3».

A més, Joan Mas ha insistit que «l’organització de cadascun dels centres serà específica i l’haurà de preveure cada equip directiu amb el seu claustre» i, per això, ha demanat «el suport tècnic, econòmic i anímic de la Conselleria, i també instruccions i protocols clars». Mas ha demanat que «cap docent, cap família i cap equip directiu se senti tota sola en aquests moments de tanta dificultat».

L'Assemblea de batles, batlesses, regidors i regidores de MÉS

Algunes de les opinions que ha exposat el diputat foren acordades en la reunió telemàtica de l’Assemblea de batles, batlesses, regidors i regidores de MÉS per Mallorca del passat dijous. Segons els documents de feina d’aquest òrgan de la formació ecosobiranista, és necessari que el Govern espanyol se faci corresponsable juntament amb els autonòmics de la desescalada en totes les etapes educatives, d’ara fins a l’inici de curs, amb instruccions clares i pressupost i que, conjuntament amb les CCAA, estableixin urgentment mesures de conciliació com permisos retribuïts per a progenitors amb fills menors de 14 anys, flexibilització laboral, jornades reduïdes, etc. amb la dotació pressupostària suficient per poder dur a terme aquestes mesures.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.