Setmanari d'informació local - 138 anys

La Biblioteca de Cultura Artesana trasllada un cicle de xerrades a les xarxes socials

La Biblioteca de Cultura Artesana (BCA) ha adaptat les seves 'Xerrades a la biblioteca' per a traslladar-les a les xarxes socials i així poder donar principi a aquesta iniciativa. Segons ha informat el Consell aquest dimarts, es tracta de quatre xerrades de temàtica variada i relacionades amb el fons de la biblioteca.

En aquest sentit, ha explicat, el cicle complet consta de quatre conferències sobre temes d'actualitat, cultura popular i tradicions i preveu les xerrades 'Canvi climàtic: passat, present i futur', a càrrec de Joan Barceló; 'Història de la cuina mallorquina', de Miquel Vicens 'Calent'; 'Mitologia i astronomia', d'Antoni Janer Torrens; i 'La roda de l'any festa a festa' de Caterina Valriu.

Concretament, ha detallat, la primera xerrada, 'Canvi climàtic: passat, present i futur', a càrrec del meteoròleg Joan Barceló, s'emetrà en directe dijous que ve 4 de juny, a les 18.30 hores, a través del perfil de Facebook de la BCA i del canal de YouTube de la biblioteca.

Així mateix, la institució insular ha indicat que per a complementar l'activitat, la biblioteca elaborarà i oferirà als participants diferent material informatiu, com per exemple bibliografia, guies de lectura o centres d'interès, relacionat amb la temàtica de cada conferència.

Les dues primeres es trasllades a les xarxes socials

D'altra banda, ha advertit que, de moment, s'han traslladat a les xarxes socials les dues primeres, previstes per als dies 4 i 18 de juny, a l'espera de saber si serà possible fer-les de manera presencial en les dates que estan previstes i, en aquest cas, en quines condicions.

Amb tot, ha recordat, 'Xerrades a la Biblioteca' forma part de tota una sèrie d'activitats que organitza la Biblioteca de Cultura Artesana durant tot l'any, amb l'objectiu de fomentar la lectura i difondre el fons. A més, ha conclòs, amb iniciatives com aquesta també s'ofereix un espai de relació i creació on compartir opinions i experiències per a usuaris habituals, alhora que s'obre a públics nous.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.