Setmanari d'informació local - 138 anys

El TSJIB dóna deu dies al Govern per executar una sentència que l'obliga a pagar la carrera professional a quatre interines

El Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) ha donat un termini de deu dies al Govern per executar una sentència que l'obliga a pagar la carrera professional a quatre interines de l'administració autonòmica, segons ha informat l'STEI Intersindical.

Les treballadores, assistides pels serveis jurídics del sindicat, varen presentar una demanda que varen guanyar al març de 2017, cosa que ha confirmat dos anys més tard el Suprem, segons ha explicat l'STEI en un comunicat.

L'STEI assenyala que el Govern encara no ha fet efectius aquests imports i li recorda que «els tribunals sentencien en contra de la discriminació del personal interí en la carrera professional».

El procediment d'execució forçosa de la sentència, incoat per la Sala del Contenciós Administratiu número 1 del TSJIB, implica el pagament del complement així com els interessos de demora. L'acte judicial requereix que el Govern presenti un informe que acrediti les mesures adoptades per complir la sentència i l'òrgan responsable de l'acompliment. L'STEI Intersindical ha celebrat «la contundència» del tribunal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.