Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] El PP torna a la càrrega i anuncia que votarà en contra dels dos últims decrets del Govern

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company. | dBalears/Arxiu

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha anunciat aquest dissabte que el Comitè de Direcció partit «ha acordat per unanimitat no donar suport als dos últims decrets aprovats pel Govern Armengol».

En primer lloc, Company ha explicat que «no ho farem perquè exigim que els dos decrets siguin tramitats com a lleis en el Parlament perquè tots els partits puguem fer les nostres aportacions. Per això, li demanam a Armengol que, per una vegada, doni exemple i practiqui el consens i el diàleg que tant li agrada predicar».

A més, el dirigent 'popular' ha apuntat que «estem davant dos decrets 'trampa', que poc o res ajudaran a reactivar l'activitat econòmica a les nostres illes i tampoc a protegir el nostre territori». «Dos decrets que defineixen la improvisació i la falta de rumb del Govern presidit per la senyora Armengol per tal d'afrontar la crisi econòmica i social derivada del coronavirus», ha dit el president del PP.

Company, ha afirmat que «la crisi sanitària no pot servir de coartada per actuar des del despotisme i el sectarisme. I com ja li vaig dir dimarts en el Parlament, li demano a la senyora Armengol que s'ocupi de facilitar el futur a la gent d'aquesta terra i no de posar més pals a les rodes en una situació que comença a ser dramàtica per molts».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.