Setmanari d'informació local - 138 anys

El 16,5% de l'oferta de lloguer turístic ha canviat al residencial, segons pisos.com

El 16,5% del total d'immobles que es llogaven amb finalitats turístics han passat a figurar com a lloguers residencials, segons dades del portal immobiliari pisos.com.

Per al portal, la xifra confirma que durant el confinament un percentatge notable de propietaris han optat per garantir els seus ingressos mitjançant l'arrendament tradicional del seu habitatge, «renunciant a la rendibilitat més gran que els oferiria el lloguer de l'actiu a turistes que potser enguany no vendran».

El País Valencià i les Balears són algunes de les zones en els quals s'ha produït un major transvasament de lloguer turístic a llarga residencial. El director d'Estudis de pisos.com, Ferran Font, ha fet una lectura positiva d'aquesta tendència fruit de l'impacte de la crisi sanitària en el mercat del lloguer.

«Donada la necessitat de la demanda, els propietaris no tendran problemes per a llogar el seu habitatge a llarg termini i continuar rendibilitzant el seu patrimoni immobiliari sense dependre dels vaivens d'aquesta crisi», ha afegit.

També ha apuntat que el sector immobiliari «està lluitant» per facilitar a la població l'accés a l'habitatge. A més, ha recordat que «un dels grans reptes és el d'augmentar l'oferta de lloguer i fer més assequibles els preus en algunes capitals del país».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.