Setmanari d'informació local - 138 anys

La sèrie 'Pep' s'emet a partir d'aquest dijous a TV3

La primera temporada de la sèrie d'IB3 'Pep' s'estrena aquest dijous en la televisió pública de Catalunya TV3, segons ha informat aquest dilluns Radiotelevisió dels Illes Balears.

Segons han explicat des de l'ens públic, 'Pep' és la segona producció d'IB3 que s'emetrà en TV3 després de 'Mai neva a ciutat', que la televisió catalana va començar a oferir a l'agost de 2018. Des d'IB3 han destacat es posa en relleu «la gran qualitat de les produccions pròpies» i l'oportunitat del sector audiovisual de mostrar «la seva gran feina més enllà de la televisió autonòmica balear».

De fet, han afegit, diverses produccions d'IB3 estan disponibles també a plataformes de consum online com 'Treufoc', 'Mai neva a ciutat' i 'La gàbia', que es poden veure Filmin, així com la minisèrie 'La Paca', disponible en Amazon Prime a l'Estat espanyol i Llatinoamèrica.

'Pep', protagonitzada per Toni Gomila, és una sèrie d'IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd, que mostra la vida de la família Alcover i de com afronta Pep (Toni Gomila) la notícia que el seu pare té una deterioració cognitiva lleu, l'avantsala de l'Alzheimer. La sèrie reflexiona sobre la malaltia de l'Alzheimer i l'impacte que té en els seus cuidadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.