Setmanari d'informació local - 138 anys

Baleària posa en marxa una connexió directa de Mallorca a Formentera d'alta velocitat a partir del primer de juliol

La naviliera Baleària oferirà un enllaç directe entre Mallorca i Formentera tres dies a la setmana a partir del primer de juliol fins el 20 de setembre. Així, el fast ferri Ramon Llull unirà els dimarts, dijous i dissabtes de tot l'estiu al port de Palma amb el de La Savina a només 3 hores. Es tracta d'una ruta directa pràcticament inèdita, que només ha operat anteriorment Baleària el 2010.

«Des que es va permetre la mobilitat interinsular, hem detectat que hi ha una demanda important de clients de Mallorca que volen viatjar a Formentera, el que ens ha portat a programar aquest servei directe», explica Adolfo Utor, president de Baleària.

Les sortides des de Mallorca seran a les 17 h, mentre que des de la pitiüsa menor el vaixell sortirà a les 12 h. Aquests tres dies el Ramon Llull seguirà la seva ruta fins a Dénia, permetent la connexió de Palma amb la Península via Formentera. Cal recordar que la resta dels dies, els passatgers que arriben des de Mallorca a Eivissa disposen de diverses connexions diàries entre les dues Pitiüses, tant per a passatgers com per a vehicles.

Alcúdia-Ciutadella

La naviliera reforça també la ruta entre Alcúdia i Ciutadella amb el fast ferry Jaume III. En un primer moment, a partir del dia 22, passarà a realitzar dues connexions diàries, que s'ampliaran a tres pràcticament tots els dies de la setmana a partir del 29 de juny. Aquesta ruta també la realitza de dilluns a divendres el ferri Abel Matutes, tant per a passatgers i vehicles com per a mercaderies, un transport que es reforça dos dies a la setmana amb el vaixell Posidònia, només per a càrrega.

La naviliera també connecta des de Palma amb Barcelona, ​​València i Eivissa diàriament.

Mesures de seguretat

Baleària ha estat la primera naviliera de el món en obtenir l'etiqueta Global Safe Site Covid-19 en el màxim grau (Excellence). L'entitat certificadora internacional Bureau Veritas ha validat els procediments de la naviliera, amb la garantia afegida que analitza periòdicament la possible presència de virus. D'altra banda, la naviliera ha reduït la capacitat dels vaixells per a facilitar la distància social entre diferents grups de passatgers i s'envia la targeta d'embarcament mitjançant WhatsApp per evitar cues a les taquilles. L'ús de màscara és obligatori; Baleària agraeix als passatgers la seva col·laboració per al compliment d'aquesta norma. A més, es pren la temperatura dels passatgers abans d'embarcar i se'ls dispensa gel hidroalcohòlic abans i durant la travessia, i es realitzen neteges constants amb productes certificats per a la desinfecció i amb sistemes per nebulització i generació d'ozó. Finalment, totes les tripulacions i personal d'operacions han realitzat un pla de formació i conscienciació específic en prevenció de la Covid-19 per a garantir el compliment de totes les mesures sanitàries implantades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.