Setmanari d'informació local - 138 anys

Sindicats reclamen facilitar el teletreball al personal de la Comunitat i critiquen la «rigidesa» del Govern

Els sindicats CCOO, STEI Intersindical, CSIF i USO han difós aquest dijous un comunicat conjunt amb el qual reclamen facilitar el teletreball al personal de la Comunitat Autònoma i critiquen la «rigidesa» del Govern entorn d'aquest assumpte.

Les organitzacions sindicals signants han expressat el seu rebuig a la política del Govern pel que fa a la conciliació personal dels treballadors autonòmics. «Mentre totes les comunitats autònomes estan facilitant que el seu personal pugui accedir al teletreball, i poder així conciliar la seva vida personal familiar i laboral amb les circumstàncies excepcionals que estem vivint, a les Balears existeix una absoluta obstinació per part del Govern», han lamentat.

Els quatre sindicats han recalcat que mentre que l'Administració de l'Estat espanyol «ha acordat un ambiciosíssim pla per a facilitar la pràctica del teletreball entre el seu personal», les Balears són un «exemple de rigidesa i falta de confiança». Les quatre organitzacions han apuntat que fins i tot «s'ha avançat en aquest sentit en altres administracions d'aquesta Comunitat Autònoma com l'Ajuntament de Palma i els Consells».

«No entenem de cap manera aquesta obstinació, però ve a confirmar-nos la percepció que a l'Administració de la Comunitat Autònoma el seu personal li importa molt poc, i que a més sembla trobar-se molt a gust de quedar-se ancorada en el passat, ignorant l'evolució que ve operant en la funció pública, fins i tot abans de l'esclat del coronavirus», han denunciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.