Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern expressa el seu compromís amb els drets de les persones LGTBI pel Dia de l'Orgull

El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres una declaració institucional amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI, que se celebra aquest diumenge, segons ha informat la portaveu de l'Executiu, Pilar Costa.

Amb aquesta declaració, el Govern manifesta el seu «compromís de continuar impulsant polítiques dirigides a construir una societat diversa i inclusiva des del punt de vista afectiu, sexual i de gènere, i en el qual ningú sofreixi discriminació per raó de la seva identitat o expressió de gènere».

Així mateix, es recorda que enguany es compleixen quatre anys de l'aprovació de la llei sobre drets de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i per a erradicar la LGTBI-fòbia.

«Des de llavors, la perspectiva LGTBI s'ha implantat de manera transversal en els diferents àmbits de l'Administració autonòmica», han defensat des del Govern, citant com a exemples la consulta d'identitat de gènere a l'Hospital Universitari Son Espases o la guia de recomanacions per al bon tracte de les persones LGTBI en l'entorn laboral, entre altres iniciatives.

El Dia de l'Orgull LGTBI se celebra cada 28 de juny, jornada en la qual es rememoren els fets de Stonewall, a Nova York. En l'edició d'enguany es posa èmfasi en la perspectiva feminista i en la realitat de les dones LTB (lesbianes, trans i bisexuals), han indicat des del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.