Setmanari d'informació local - 138 anys

Antoni Amengual és elegit nou president d'El Pi amb el 87% dels vots

Antoni Amengual ha estat elegit aquest dissabte nou president d'El Pi amb el 87% dels vots. | El Pi

El nou president d'El Pi-Proposta per les Illes Balears, Antoni Amengual, ha reclamat aquest dissabte un nou model econòmic per les Illes basat «en la diversificació, la innovació, la cooperació i la retenció del talent». Amengual, que ha estat escollit amb un 87,62% dels vots, ha reivindicat «una nova manera de fer política que prioritzi els interessos de les Illes per damunt de les polítiques partidistes a curt termini».

El nou president ha anunciat que proposarà una reunió a la presidenta el Govern, Francina Armengol, per demanar-li «un gran pacte social i econòmic» que englobi tota la societat illenca, que marqui el full de ruta per poder fer una transició estructural que «permeti situar l'Arxipèlag com una de les regions capdavanteres d'Europa». En aquest sentit, ha apuntat que «no podem tenir tots els ous al mateix paner i hem de situar les Illes molt més enllà del 'sol y playa'».

Amengual ha afirmat que «és el moment d'afrontar aquest gran repte que la crisi sistèmica provocada pel coronavirus ens han plantejat». «La resposta va més enllà d'un partit polític, ha d'englobar a tota la societat illenca i hem de ser capaços de liderar aquest moviment», ha afegit.

El nou president de la formació també ha deixat clar que «El Pi és molt més que una força política, és un sentiment i un projecte imprescindible». Amengual ha explicat que «vull liderar aquesta proposta des de la sinceritat, des del bon judici i amb l'habilitat de convocar a tots els que viuen en aquesta terra al voltant d'un mateix propòsit: el futur de les nostres illes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.