Setmanari d'informació local - 138 anys

Un brot de coronavirus a Eivissa afecta a 7 persones

La Conselleria de Salut ha confirmat que hi ha set casos detectats en relació amb un brot familiar de coronavirus (SARS-CoV-2) a Eivissa.

Aquest dimecres, des de Conselleria han assenyalat que el primer cas del brot va ser detectat la setmana passada quan el pacient va anar a realitzar-se una prova hospitalària. Es va fer un estudi de contactes i el dissabte tres d'ells van donar positiu.

Al principi, el brot es donava per tancat per falta d'altres contactes estrets, però aquest dimarts varen ser detectats tres casos més vinculats a aquests contagis. En concret, els afectats són una família, una persona que conviu amb ella i un setè contacte. Entre els positius hi ha tres menors. Tots estan lleus o asimptomàtics.

A més, hi ha altres vuit persones, relacionades amb els positius, als qui se'ls ha practicat una PCR que va donar negatiu. Malgrat això romanen en seguiment, i en cas de manifestar símptomes, tornarien a sotmetre's a la prova. Quan es compleixin deu dies de l'últim contacte amb un afectat, es tornaran a sotmetre a la prova.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.