Setmanari d'informació local - 138 anys

La Simfònica continua el seu cicle al Castell de Bellver amb dos concerts aquest divendres i dissabte

L'Orquestra Simfònica de les Balears continua el seu cicle al Castell de Bellver amb dos concerts per a aquest divendres i dissabte a les 21.30 hores, amb obres de Gershwin i Dvorak, entre altres.

Segons va informar la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, uns 20 músics de la Simfònica, dirigits per Pablo Mielgo, participaran en el primer concert, en el qual s'interpretaran obres com 'Un americà a París' de G. Gershwin i la 'Simfonia núm. 9' de A. Dvorak, més coneguda com la 'Simfonia del Nou Món' (arranjador I. Farrington).

Quant al segon concert, que tendrà lloc aquest dissabte 4 de juliol, un quintet de vent amb piano interpretarà 'El Quintet núm. 1' en si bemoll major de F. Danzi; 'Divertimento Op.6' de A. Roussel i 'el Sextet' de F. Poulenc.

Les entrades d'aquestes dues actuacions ja estan a la venda amb un preu de 20 euros i es poden adquirir en el web oficial de la Simfònica. L'aforament per a tots dos concerts és limitat i les actuacions es duran a terme seguint els protocols higiènics i de seguretat establerts.

D'aquesta manera, els accessos a espais del concert tindran senyalitzats la distància que ha de mantenir-se; mentre que l'organització proveirà de gel hidroalcohòlic als assistents i l'ús de màscara serà obligatori.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.