Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern espanyol bonificarà el 50% de les cotitzacions a empreses turístiques

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha comparegut aquest divendres per a informar dels acords de la Mesa de Diàleg Social en la qual s'han acordat les mesures relatives als treballadors fixos discontinus.

El conseller ha anunciat que les empreses turístiques amb fixos discontinus que obrin aquesta temporada turística tendran una bonificació del 50% de la cotitzacions de la Seguretat Social els mesos de juliol, agost, setembre i octubre. «És vital la incorporació de treballadors i treballadores», ha assegurat.

El decret llei per als treballadors discontinus ha estat aprovat aquest divendres pel Govern espanyol. Els mesos de temporada centrals hi haurà «pràcticament una exoneració total de cotització a la Seguretat Social». «És una bonificació directa que ha d'animar a activar», ha assegurat. «És vital enfortir els mesos de temporada alta per a arribar a l'estiu», ha dit.

En la reunió han participat la presidenta de la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB), Carmen Planas; el president de la Federació de la petita i mitjana empresa de Balears (Pimem), Jordi Mora; i els secretaris generals d'UGT Balears, Alejandro Texías, i de CCOO Balears, José Luis García.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.