Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI denuncia «el caos» en l’adjudicació d’interins per al curs 2020-21

41077

El Servei de Formació Homologada i Capacitació -a les ordres de la directora general Amanda Fernández- encara no ha baremat els interins i, com a conseqüència d'això, la Conselleria publicarà les llistes d'admesos i les puntuacions en vàries entregues i «amb problemes greus de calendari», segons denuncia l'STEI-Intersindical.

Cal recordar que la Conselleria va decidir només reconèixer la formació anterior a 31 d'agost de 2019 precisament per tenir temps per fer la baremació i les comprovacions necessàries. En els darrers anys el termini per a acreditar la formació era fins al 31 de desembre, tot i que des de l’STEI Intersindical sempre han demanat que fos fins al darrer dia de la convocatòria. «Ara resulta que la Conselleria haurà de forçar la maquinària com a conseqüència d'aquesta desorganització» explica el sindicat.

Aquesta limitació temporal ja va ser molt criticada perquè era insòlita i no havia fet falta mai. «La manca de planificació i de previsió de la Direcció General de la qual depèn la formació del professorat ha abocat la Conselleria al desgavell organitzatiu» ha declarat l’STEI, que també ha declarat, en un comunicat, que «el calendari que la Conselleria ha donat a conèixer avui en Mesa Sectorial ha deixat astorats els presents i ha generat un allau de dubtes i consultes entre els docents afectats».

A tot això, cal afegir que la Conselleria parla d'augmentar la xifra de docents a contractar per al curs que ve «però que no es materialitza en xifres ni accions concretes» diu el sindicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.