Setmanari d'informació local - 138 anys

La Simfònica torna aquest cap de setmana amb música francesa al Castell de Bellver

L'Orquestra Simfònica de les Balears oferirà tres concerts aquest cap de setmana emmarcats en el cicle #sonampertu, en el qual actuarà aquest divendres al Castell de Bellver.

La Conselleria de Presidència, Igualtat i Cultura ha explicat aquest dimecres que una vintena de músics tornaran al Castell de Bellver per a interpretar un programa de música francesa impressionista. A més, aquest dissabte, dos grups de vent de petit format actuaran al Castell de Sant Antoni de Fornells, a Menorca, i a l'Església Nova de Son Servera, a Mallorca.

L'actuació del Castell de Bellver es presenta amb el nom de 'Perfum Parisenc' i consistirà en un repertori format per 'Prelude a l'apres-midi d'un faune' i 'La Mer de Claude Debussy', i 'Dt. Mère l'Sent' de Maurice Ravel, el qual interpretarà una formació d'una vintena de músics.

El concert serà a les 21.30 hores i les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web www.simfonicadebalears.com. A més del concert de Bellver, dos grups de petit format de la Simfònica oferiran dos concerts gratuïts a Menorca i Mallorca aquest dissabte.

Es Castell de Sant Antoni de Fornells acollirà a un grup de vent de metall que interpretarà fragments de 'Aida', de Giuseppe Verdi; 'La Bohème' i 'Turandot', de Giacomo Puccini, i 'El barber de Sevilla', de Gioachino Rossini, així com de les obres 'A Western Fanfare', d'Eric Ewazen; 'Quintet', de Michael Kamen, i 'Four Pieces' de Paquito De Rivera.

A l'Església Nova de Son Servera actuarà un quintet de vent de metall, que interpretarà 'Orfeu', de Claudio Monteverdi; 'Let the bright seraphim', de Gerog Firedrich Händel; 'Ach ich liebte', de Wolfang Amadeus Mozart; una selecció de 'Carmen', de Georges Bizet; 'Ca-Ca', de Jacques Offenbach; 'Processó dels nobles', de Nicolai Rimski-Korsakov; 'Dardanus' (obertura), de Jean Philippe Rameau; 'Die lustige witwe', de Franz Lehar; 'Per un pugno di dollari', de Ennio Morricone, i 'On Broadway', de Georges Gershwin.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.