Setmanari d'informació local - 138 anys

El camp de futbol de Felanitx ja té nom de dona: Torrentó-Mariona Caldentey Oliver

El camp municipal de futbol de Felanitx ja té nom de dona: llueix el seu nou nom oficial: Torrentó-Mariona Caldentey Oliver.

Aquest passat dimarts es va dur a terme l'acte oficial amb un grapat d'assistents que varen acudir a l'homenatge a la jugadora de futbol felanitxera, per la seva destacada trajectòria. L'acord es va decidir en el ple de l'Ajuntament i va afegir el nom de Mariona Caldentey al camp de Es Torrentó, fa més d'un any i es va aprovar per unanimitat (Bloc, PSOE, PI, PP).

A més, es varen realitzar parlaments per part de les autoritats i de les entitats que varen tenir la iniciativa: la Penya Barcelonista Els Tamarells amb el suport de Felanitx per la Igualtat. Va assistir la consellera de Benestar Social i Esports del Govern, Fina Santiago; el conseller insular d'Esports, Andreu Sierra; el batle de Felanitx, Jaume Monserrat, i diversos regidors del consistori. Tots varen elogiar el tarannà tant personal com professional de Mariona Caldentey i les importants fites aconseguides per una jove de només 24 anys que és un referent del potent Barça i de la selecció espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.