Setmanari d'informació local - 138 anys

Els hotelers de s'Arenal demanen que l'obligatorietat de la màscara es comuniqui als turistes

La presidenta de l'Associació dels Hotelers de s'Arenal, Isabel Vidal, ha demanat al Govern que l'obligatorietat de l'ús de la màscara a les Balears en espais públics, a partir d'aquest dilluns, es comuniqui als turistes, igual que es farà amb els ciutadans.

Vidal ha refusat aquest divendres valorar les conseqüències per al turista d'aquesta mesura perquè «no som sanitaris». «S'ha de treballar perquè les Balears siguin un destí segur perquè tots puguin gaudir de les Illes aquest estiu», ha assenyalat.

En aquest sentit, ha demanat al Govern que «el principal èmfasi» sobre aquesta nova mesura sigui la «manera de comunicar». «Ha d'estar molt estudiada i sempre enfocada a preservar la imatge de destí segur», ha insistit Vidal.

En la mateixa línia, Vidal ha matisat que ella no coneix «les mesures que estan duent a terme als països d'origen», amb la qual cosa prefereix «no comparar» amb el que suposadament fan allà. «Com a associació hotelera no som sanitaris i no podem valorar que s'hagi d'usar la màscara o no», ha explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.