Setmanari d'informació local - 138 anys

L'escriptor Miquel Àngel Vidal publica 'El mètode de composició'

L'escriptor Miquel Àngel Vidal publica 'El mètode de composició' a l'editorial Bromera. | dBalears

Miquel Àngel Vidal, escriptor binissalemer, acaba de publicar el llibre de relats 'El mètode de composició' a l'editorial Bromera. L'obra, que guanyà el premi de Narrativa de Xàtiva l'any passat, és el 20è llibre publicat per Vidal.

Des del segle xv fins al present, des de Mallorca fins a Nova York, en aquest recull de relats literaris s'uneixen èpoques i llocs diferents per a teixir un mosaic d'històries i personatges d'allò més diversos, però amb un fil conductor clar: la passió per narrar i la voluntat de reflexionar sobre la creació.

Cal destacar que les històries, segons l'autor «molt elaborades estilísticament», tracten sobre personatges certament peculiars, com l'únic habitant d'una illa, un escriptor de contes pornogràfics, un erudit lul·lista misantrop o un presidiari a la penitenciària de la fi del món.

Segons Vidal, 'El mètode de composició' constitueix un homenatge als grans mestres del conte literari (John Cheever, Edgar Allan Poe, Julio Cortázar, etc.) i, alhora, un exercici «d'estil àgil, brillant, que ens sedueix i ens reconcilia amb la força narrativa i l'atractiu estètic de la brevetat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.