Setmanari d'informació local - 138 anys

El TIB incrementa les freqüències dels autobusos interurbans a partir d'aquest dilluns

Transport Públic de Mallorca (TIB) ha incrementat freqüències dels autobusos interurbans partir d'aquest dilluns, quan ha entrat en vigor una modificació dels horaris de 16 línies del TIB, la qual cosa permetrà que s'aconsegueixi el 94% del servei que s'oferia previ a l'estat d'alarma.

Segons ha informat la Conselleria de Mobilitat, les línies que han modificat els seus horaris han estat la de Sant Elm - Andratx (L100); Port d'Andratx - Palma (L102), Peguera-Magaluf-Palma (L104); el Toro - Palma (L105), Magaluf - Palma (L106); Cala Vinyes - Palma (L107); es Capdellà - Palma (L111); Port de Pollença - Palma (L340) i Port de Pollença - Cala Sant Viçenc - Pollença (L345).

A més, han modificat els seus horaris, ha afegit, les línies Campos - Palma (L500); Cala d'Or- Palma (L501); Colònia de Sant Jordi - Palma (L502); Cala Figuera - Santanyí (L503); Campos - sa Ràpita - Palma (L515); Tolleric - Palma (L520) i Cala Pi - Palma (L525).

En aquesta línia, ha posat l'accent que actualment la demanda d'usuaris del bus representa un 21% si es compara amb el mateix període de l'any passat. En el cas del servei ferroviari representa un 60% respecte a l'any 2019.

Així mateix, ha indicat que a partir d'aquest dilluns, dia 13 de juliol, han entrat en vigor els horaris d'estiu dels serveis tant del tren com del metre. Amb tot, la Conselleria de Mobilitat ha emplaçat als usuaris interessats a obtenir més informació sobre els horaris o sobre altres mesures relacionades amb el transport públic interurbà al fet que consultin la web.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.