Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS demana un canvi «canvi de rumb» del Govern espanyol i la concreció de mesures per fer font a la crisi

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca en el Parlament, Josep Ferrà, ha demanat aquest dilluns als diputats de Balears en el Congrés «que es posin les piles» per a defensar els interessos de les Illes i que «no pensin tant en el vaixell de Madrid».

Així ho ha expressat Ferrà en una compareixença en la Cambra balear, on ha llançant un «avís al PSOE i a Pedro Sánchez perquè avui dia no se sap des de Balears què té pensat per a fer front a l'efecte de la crisi de la COVID-19».

«A partir de setembre s'acaben els ERTOs i no tenim cap proposta sobre la taula», ha assegurat el diputat de MÉS, alhora que ha assenyalat que «Sánchez salva a Canàries i ajuda al País Basc però no a les Balears».

Ferrà ha apuntat que «el Govern ha de planificar el 2021». «Fer-ho sense saber si l'Estat estarà o no per a Balears és una qüestió que no és gens banal», ha apuntat.

«Les Balears ha patit un infrafinançament històric que ens ha portat a un endeutament de 9.000 milions d'euros i alhora hem estat solidaris amb la resta de territoris de l'Estat espanyol», ha recordat el diputat de MÉS. En aquest sentit, ha advertit que «si no hi ha un canvi per part del Govern espanyol», MÉS per Mallorca «incrementarà la seva pressió allà on és present».

Ús de màscares a les Balears

Respecte a l'obligatorietat de l'ús de màscares a les Balears que entra en vigor aquest dilluns, el portaveu adjunt de MÉS ha assegurat que des de la formació «confien en el que diuen les autoritats sanitàries».

Així mateix, ha demanat «la màxima actuació» contra aquelles festes en les quals no es respecten les mesures de seguretat sanitàries d'una banda de la ciutadania i dels turistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.