Setmanari d'informació local - 138 anys

El Cinema a la fresca de Palma es trasllada a Ses Voltes

El tradicional cinema a l'aire lliure a Palma se celebrarà enguany en Ses Voltes, amb un canvi d'ubicació provisional motivat per la seva adequació a 'la nova normalitat', el control d'aforaments establert i el compliment de les mesures de distanciament social enfront del Covid-19.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, la programació començarà el pròxim 4 d'agost, una vegada finalitzat l'Atlántida Film Fest, i s'estendrà fins al 13 de setembre amb tres pel·lícules setmanals els dimarts, dimecres i dissabtes.

Es projectaran un total de 18 pel·lícules en aquest espai emblemàtic de Palma, a les quals s'hi sumen 10 films infantils, que ja han començat a realitzar-se en diferents barris, en coordinació amb l'àrea de Benestar Social. Per tant, sumen un total de 28 projeccions al llarg de l'estiu.

Els títols que es projectaran a Ses Voltes es presentaran aviat i contendran una programació variada i adaptada per a tots els públics. Quant a les pel·lícules de temàtica infantil i familiar que ja han començat a alguns barris, totes seran en llengua catalana.

La programació de pel·lícules a barris dins del Pla d'Infància compta amb films com Ballarina, Beyond Beyond, Inside Out o El petit príncep.

L'Ajuntament ha recordat que els aforaments seran limitats i que per això es recomana al públic assistir a les projeccions amb suficient temps d'antelació, on serà obligatori l'ús de màscara i mantenir les distàncies de seguretat.

A més, a causa de les circumstàncies actuals i de les restriccions sanitàries, es demana als espectadors que segueixin en tot moment les indicacions de l'organització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.