Setmanari d'informació local - 138 anys

Pons: «Els votants són més pragmàtics i valoren els partits de la terra»

La portaveu de El PI-Proposta per les Illes Balears en el Parlament, Lina Pons, ha comentat, aquest dilluns, els resultats de les eleccions en el País Basc i Galícia i ha assegurat que els votants «són més pragmàtics i menys emocionals i per aquest motiu valoren els partits de la terra».

Pons ha remarcat que els ciutadans, durant aquesta pandèmia, ha valorat «la gestió que s’ha fet o no», això dóna la sensació que «qui arregla els problemes són els nostres».

Per aquest motiu, ha justificat els resultats del PNV en el País Basc i el Bloc Nacionalista Gallec (BNG). «A les Balears passarà el mateix, començarem a caminar en aquest sentit», ha recalcat.

Per la seva banda, el diputat Josep Melià, present a la roda de premsa, ha assenyalat que els partits autòctons del País Basc i Galícia han tengut «un augment important de suports». Al PNV s’ha referit com un partit nacionalista amb una política «amable, constructiva per trobar solucions» i per això, ha assenyalat, «ha tengut el suport clar i explícit».

Sobre el BNG, Melià ha dit que ha quedat com a segona força i, com a conseqüència, tornarà a l’oposició, «la seva travessia serà complicada» però és on els gallecs «han de sentir la seva veu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.