Setmanari d'informació local - 138 anys

Negueruela: «No volem que venguin segons quins turistes, no és la nostra imatge»

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha assegurat que les imatges de turistes no respectant les mesures de seguretat sanitària a determinades zones de les Illes «són casos puntuals», «No volem que venguin segons quins turistes, no és la nostra imatge», ha destacat el conseller sobre el turisme de borratxera.

«Les empreses tenen un comportament exemplar», ha afirmat, al que ha afegit que «és una actitud molt localitzada i molt focalitzada que no es tolerarà de cap manera».

Així mateix, ha destacat que «pràcticament el 100% de les empreses estan complint amb el que determina el Govern».

«Demanam a tots els turistes que compleixin les mesures establertes pel Govern i si no que no venguin, no volem turistes incívics a les nostres illes», ha apuntat el conseller.

Negueruela ha insistit que «no venguin a fer aquest tipus de turisme perquè no es permetrà». «No volem ni aquest tipus d'empresaris ni aquest tipus de turistes», ha remarcat.

«Si se'n van a altres zones i hi ha establiments que potencien aquest tipus de clientela també seran tancats i prohibits, no ens tremolarà la mà a l'hora de prendre totes les mesures necessàries per garantir la seguretat sanitària de la ciutadania i la nostra reactivació econòmica», ha apuntat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.