Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca critica que el Govern espanyol es vulgui quedar els estalvis dels ajuntaments

41425

Més per Menorca ha expressat el seu rebuig sobre la notícia que el Govern espanyol vol reclamar els estalvis públics dels ajuntaments.

Segons el partit, «la dreta ja va fer ús d’aquesta normativa d’estabilitat pressupostària que va ofegar econòmicament a les administracions locals, i ara, un govern que es diu d’esquerres té intenció de fer el mateix o, el que és pitjor, quedar-se amb tot el que els ajuntaments han estalviat».

Els ecosobiranistes consideren aquesta acció com un «nou atac a l'autonomia municipal» i que més enllà de fórmules financeres el que cal és «derogar la nefasta Llei Montoro». També recorden que els ciutadans «varen ajudar, en el seu moment, a la banca» perquè aquesta pogués sobreviure i que, a dia d'avui, el Govern espanyol no li ha reclamat «ni un euro de tot el que se’ls va deixar».

El coordinador de Més per Menorca, Damià Moll, assenyala que «no és hora de deixar abandonats els ajuntaments per voler salvar a l’administració central, ja que la feina d’aquests, la més propera a la ciutadania, és imprescindible pel benestar de la població».

A més, Moll destaca que el Govern espanyol «que es diu d’esquerres tengui intencions d’actuar amb esquemes centralistes no ens sorprèn, però sí ens oposarem fermament a que actuin en contra dels interessos de la ciutadania»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.