Setmanari d'informació local - 138 anys

La FELIB reclama una solució a la «manca històrica de policies locals» dels municipis

41581

La Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) proposa fer una borsa amb un percentatge mínim de policies interins perquè els ajuntaments puguin disposar de personal en moments de més demanda, com és l’actual.

La Policia Local és una de les forces destinades a fer el seguiment del bon ús de la màscara com a mesura de prevenció davant el contagi pel coronavirus. Però la majoria de les plantilles en els consistoris no estan cobertes al 100 %, i fins i tot hi ha municipis com Estellencs que no tenen policia local. La FELIB considera que és hora de «donar solució a una manca històrica defectius policial» i si bé s’han de seguir fent oposicions i formació per anar incorporant personal als consistoris també és necessari «dotar d’una borsa de treballadors per afrontar amb rapidesa situacions sobrevingudes».

«Si ja tenim les plantilles infradotades, i ara a més hi hem de sumar tots els mesos de feina intensiva per la covid i que la gent agafa vacances, molts ajuntaments es troben amb problemes per cobrir les plantilles, més necessàries que mai», adverteix el president de la FELIB, Antoni Salas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.