Setmanari d'informació local - 138 anys

Homenatge catòlic a les víctimes de la Covid-19 amb la participació del Govern

La presidenta del Govern ha assistit aquest diumenge a la missa funeral per les víctimes de la Covid-19, després de la qual ha assegurat que «els morts a causa del virus estaran sempre en la ment i en els cors de Balears».

En la missa funeral per les víctimes de la pandèmia, celebrada aquest diumenge en la Catedral de Mallorca, organitzada per les tres diòcesis de Balears, s'ha respirat «dol, unitat i respecte».

En aquesta línia, ha trasllat el seu «sentit record» per les persones que han mort i «tot el seu suport» i afecte a les seves famílies i amics, assegurant que «sempre estaran en el cor i en els pensaments de Balears».

A la missa funeral presidida pel bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, amb l'assistència del bisbe de Menorca, Francesc Conesa, i l'administrador diocesà d'Eivissa, Vicent Ribas, també han assistit, per part del Govern, la consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago; el conseller d'Educació, Universitat i Recerca, Martí March; la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.