Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá ha ocultat al Parlament Europeu que és soci de l'empresa Gas2Move

41709

Segons ha explicat aquest dimarts eldiario.es, José Ramón Bauzá, actual eurodiputat del partit Ciudadanos, ha ocultat en la declaració d'interessos presentada al Parlament Europeu que és accionista minoritari de Gas2Move.

Aquesta empresa es tracta d'una start-up dedicada a la mobilitat amb gas natural de la qual l'exdirigent del PP és soci fundador i conseller i els principals accionistes són l'espanyola Enagás i una incubadora d'empreses finançada per la UE.

En la declaració d'interessos que va presentar Bauzá va incloure com a «activitat no remumerada» la seva pertinença al consell d'administració de Gas2Move, però nova notificar res sobre la seva participació accionarial.

El codi de conducta dels europarlamentaris els obliga a declarar «participacions en empreses o societats, quan pugui tenir implicacions polítiques», sense importar el percentatge d'accions que posseeixin.

Com explica eldiario.es, Bauzá ha negat aquestes implicacions polítiques i ha explicat que no va incloure en la seva declaració la seva participació en Gas2Move perquè era «mínima».

Bauzá, a més, diu que és «impossible» que hi hagi conflicte d'interessos perquè les competències de l'àmbit d'actuació de l'empresa corresponen a una altra comissió del Parlament Europeu a la qual ell no pertany, la de Medi Ambient.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.