Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca celebra la primera trobada virtual amb la militància

MÉS per Mallorca ha celebrat la primera trobada amb la militància, un nou espai de diàleg i participació que la formació ha posat en marxa per a mantenir oberts canals de comunicació amb els militants, malgrat les limitacions imposades per la crisi del coronavirus.

Segons ha informat el partit, d'aquesta manera demostren «la seva aposta clara pel debat i la participació de la seva militància, malgrat fer-lo en nous formats». «Sempre hem estat líders i pioners en transparència i participació, i ara volem seguir d'aquesta manera, malgrat les noves circumstàncies», ha assenyalat el coordinador de la formació, Antoni Noguera.

Els militants interessats s'havien d'inscriure prèviament per a poder participar i enviar les preguntes que volguessin. A continuació, van rebre un enllaç privat en el qual varen poder seguir en directe la xerrada per part de sis membres de la Comissió Permanent dels ecosobiranistes. Així, els dirigents varen poder exposar un informe de gestió realitzada, presentar el pla de treball per als pròxims mesos, i atendre les preguntes i dubtes dels militants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.