Setmanari d'informació local - 138 anys

L’STEI intervé al Ple del Consell per a denunciar una modificació de la RLT «poc transparent que inclou privatitzacions»

Aquest dijous l’STEI Intersindical ha participat en la sessió del Ple del Consell de Mallorca per a denunciar una modificació de la Relació de Llocs de Treball (RLT) que afecta aproximadament un 20 % de la plantilla. Aquesta modificació s’ha tramitat «amb poca transparència i mitjançant convocatòries extraordinàries i urgents» de la Mesa Sectorial, segons remarca l'STEI.

Sobre els canvis que implicarà, l'STEI apunta: «privatitzar part del Servei de Medicina Esportiva. La modificació de la RLT aprovada al Ple aprofita per a rebaixar el nivell de català de diferents llocs de feina. Igualment, s’ha incrementat el nombre de llocs de lliure designació. Cal destacar la contradicció que suposa incrementar la despesa en llocs de confiança al mateix temps que no dedicar doblers a incrementar les dotacions de places públiques al Servei de Medicina Esportiva».

La portaveu de l’STEI Intersindical, Maria Antònia Ramis, ha denunciat que Funció Pública no ha tengut voluntat negociadora d’aquestes modificacions en cap moment. «L’Administració no ha facilitat als sindicats tota la informació necessària per a poder dur a terme una negociació amb totes les garanties democràtiques: manca de RLT nominades actualitzades, fitxes de modificacions de places, desglossament de l’estalvi de les amortitzacions i cost de la creació de noves places, balanç econòmic de capítol 1 derivat d’aquest canvis, catàleg de funcions actualitzat, etc».

Per al sindicat, aquesta manera de fer «no juga en benefici de la classe treballadora ni facilita espais democràtics per a la negociació col·lectiva».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.