Setmanari d'informació local - 138 anys

Deu turistes aïllats per coronavirus a un hotel de Peguera pagat pel Govern

La Conselleria de Salut i Consum del Govern ha confirmat que un total de 10 turistes procedents de l'Estat han estat aïllats en un hotel a Peguera, després que un d'ells donés positiu en les proves PCR.

Segons ha informat la Conselleria aquest divendres en declaracions als mitjans, un total de 10 turistes de l'Estat espanyol es troben aïllats a l'hotel Morlans Villa Ana, a Peguera, després que un d'ells hagi donat positiu en les proves PCR. Els altres nou turistes, ha explicat, són contactes estrets de l'afectat pel virus, els quals han donat negatiu en les proves que se'ls han realitzat.

En aquest sentit, Salut ha comunicat que «caldrà esperar que passin 10 dies des del darrer contacte amb la persona contagiada per a repetir les proves i, en cas de donar un resultat negatiu, els contactes de l'afectat podrien anar-se'n».

D'altra banda, Salut ha confirmat que es tracta dels primers turistes aïllats en aquest complex hoteler, de què el Govern disposa fins al setembre per aïllar turistes amb símptomes o asimptomàtics afectats per coronavirus.

Segons ha explicat el Diario de Mallorca, la conselleria de Salut va adjudicar el passat dilluns 90.000 euros a aquest allotjament. «L'establiment acollirà visitants amb simptomatologia lleu o asimptomàtics afectats per la Covid-19 sense residència a Mallorca», segons recull l'expedient de licitació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.