Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca convida la reconeguda periodista Mònica Terribas a reflexionar sobre el món després de la Covid-19

41969

Més per Menorca ha programat la xerrada col·loqui 'Com afrontam les situacions límits? El món després de la Covid', a càrrec de la periodista Mònica Terribas Sala (Barcelona, 1968). La reconeguda comunicadora, al capdavant d''El Matí de Catalunya Ràdio' durant les darreres set temporades, i fins al passat juliol, ha acceptat la convidada de Més per Menorca a pensar el món després del coronavirus davant una pandèmia global que ha fet trontollar els sistemes sanitaris, de seguretat, economies i estils de vida de la societat.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Doctora per la University of Stirling, a Escòcia, la trajectòria professional de Mònica Terribas l’ha feta mereixedora, entre altres reconeixements, del Premi Nacional de Cultura de Periodisme de la Generalitat de Catalunya. Lligada al món universitari durant anys com a professora titular del Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, Terribas sempre ha entès el periodisme com el que ha de ser, un servei públic.

La periodista ha desenvolupat gran part de la seva carrera a Televisió de Catalunya. El maig de 2008 és nomenada, de manera unànime, directora general d’aquest ens públic, càrrec que desenvolupa fins a l’abril de 2012.

La xerrada tendrà lloc el 18 d’agost, a les 19.30 h, al pati del Palau Can Saura de Ciutadella. L’aforament a l’esdeveniment és limitat, tal com marca el protocol de seguretat a causa de la Covid-19, per la qual cosa per assistir-hi cal inscripció prèvia a través de l’adreça electrònica: contacte@mespermenorca.cat posant el vostre nom i llinatges, DNI i telèfon.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.