Setmanari d'informació local - 138 anys

Ara Mallorca exigeix la retirada dels Borbons de l'Illa

L'organització Ara Mallorca ha denunciat aquest dijous «l'actitud escandalosa dels partits del règim i especialment del PSOE» davant la fugida del rei espanyol emèrit Juan Carlos I. «Consideram que el partit de Sánchez i Armengol és totalment còmplice de la corrupció dels Borbons».

Per això, han reclamat un «posicionament clar» del Govern de les Illes Balears sobre aquest «greu afer». A més, han exigit que Marivent retorni al poble de Mallorca i que no es destini cap partida pressupostària les Balears a cap afer monàrquic. «Actualment, els pressupostos de la CAIB destinent prop d’un milió d’euros a Marivent», han assenyalat.

Així mateix, han criticat «la doble vara que tenen els mitjans de comunicació espanyols a l’hora de tractar casos com aquest o com els dels exilats polítics catalans». En aquest sentit, han recordat que el raper mallorquí Valtònyc «segueix a l’exili precisament per denunciar la corrupció de la família reial espanyola».

Per tot això, han considerat que «és hora d’acabar amb la servitud a la monarquia i que els borbons es retirin definitivament de la nostra illa». «Pensam que s’ha de començar a projectar una república mallorquina que dona qualitat de vida als mallorquins i acabi amb la corrupció».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.