Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS, ERC, BNG i Adelante Andalucía es reafirmen en el seu «compromís republicà»

MÉS per Mallorca, Esquerra Republicana de Catalunya, el Bloque Nacionalista Galego i Adelante Andalucía s'han «reafirmat» en les seves crítiques a la monarquia i el seu «compromís republicà».

Arran de la denúncia interposada pel grupuscle d’extrema dreta Foro Baleares a Antoni Noguera, Pere Aragonès, Ana Pontón i Teresa Rodríguez, les quatre formacions polítiques han respost conjuntament que no es deixaran «intimidar per una denúncia que no té ni cap ni peus i que és un intent de cohartar la llibertat d’expressió».

Segons han apuntat, «la monarquia borbònica és una institució espoliadora i corrupta, i la màxima garant del Règim del 78». Per això, les quatre forces polítiques «sempre hem expressat el nostre compromís republicà i la nostra denúncia a la Casa Reial i tot el que representa», assenyalen.

«Demanam que Juan Carlos de Borbó respongui davant la justícia, condemnam que hagi fugit i exigim que retorni allò que ha robat». Finalment, han apuntat que seguiran treballant «de forma plural i democràtica per tombar la monarquia i el Règim del 78 i construir un futur republicà, solidari, feminista i sobirà als nostres pobles».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.