Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació adjudica més de 4.000 places d'interins que s'incorporaran en els centres per al pròxim curs

La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca ha adjudicat aquest dilluns més de 4.000 places d'interins, els quals s'incorporaran als seus centres a partir del pròxim dia 1 de setembre per a treballar en el pròxim curs acadèmic.

Segons ha informat la Conselleria aquest dilluns en una nota de premsa, aquesta jornada s'ha celebrat el procés d'adjudicació de destins provisionals en centres públics d'ensenyament no universitari per al pròxim curs.

En aquest procés han participat 8.698 aspirants per a un total de 4.025 places per a primària i secundària. Les persones seleccionades s'incorporaran als centres a partir del pròxim 1 de setembre.

L'objectiu és donar estabilitat als centres

Pel que fa al motiu de realitzar l'adjudicació aquest dilluns, des d'Educació han assenyalat que s'ha pel fet que permet que els nous docents es puguin incorporar el pròxim primer de setembre i, donar així estabilitat als centres educatius de les Illes.

Amb tot, la Conselleria ha comunicat que ja s'ha publicat el procés d'adjudicació, de manera que tots els interessats el poden consultar en la web de la Direcció General de Personal Docent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.