Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB ajorna la vaga de docents i emplaça Martí March a negociar

El sindicat Unió Obrera Balear ha informat aquest dijous que ajorna la vaga prevista per a dilluns que ve al 29 de setembre i ha emplaçat al conseller d'Educació, Martí March, a negociar i a fer una oferta en el nou marge de temps, després de no haver citat al comitè de vaga ni haver recorregut al tribunal d'arbitratge per a tractar d'arribar a un acord.

En un comunicat, el sindicat ha qualificat «d'inadmissible» que el curs hagi començat sense els espais, docents i recursos necessaris per a fer front a la pandèmia i que la presidenta del Govern, Francina Armengol, digui que «no es deixarà solos als docents».

Segons ha assenyalat, de la presidenta del Govern esperen una «protesta» davant la falta d'ajudes de l'Executiu espanyol i un major esforç perquè professors, personal no docent, alumnes i família «no es vegin abocats al contagi dins dels centres educatius».

Mentrestant, han afegit, el curs ha començat sense distància de seguretat en la majoria d'aules, amb una pèrdua de matèries, amb els alumnes amb necessitats especials desatesos i amb la reconversió de professors d'especialitat en tutors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.