Setmanari d'informació local - 138 anys

Podemos exigeix al Consell d'Eivissa que «comenci a actuar» contra la crisi econòmica provocada per la Covid-19

Podemos exigeix al Consell d'Eivissa que «comenci a actuar» contra la crisi econòmica provocada per la Covid-19. | Unidas Podemos

La formació Unidas Podemos ha exigit al Consell d'Eivissa que «comenci a actuar i cerqui solucions» davant la crisi econòmica i social provocada per la Covid-19. Des de la formació han assenyalat que la institució es troba en «estat de xoc i paràlisi» i han demanat a l'equip de govern que ho superin.

«Han passat ja sis mesos, temps suficient perquè el govern insular hagi pogut actuar de sobres, però no ho ha fet», ha assenyalat la secretària insular de Podemos Eivissa i portaveu de la formació en el Consell, Viviana de Sans.

Segons De Sans, el president Vicent Marí i el seu equip es limiten a posar-se de perfil davant les necessitats d'eivissencs i eivissenques, a exercir de Diputació i evitar la responsabilitat de govern de l'Illa. «Com si estiguessin encara en xoc, es dediquen a fer el mínim per tal de sortir del pas», ha apuntat.

En aquest sentit, la secretària insular de la formació ha recordat que «aquesta crisi és més brutal a l'illa d'Eivissa que a la resta d'illes i del territori peninsular». Així, el model «altament dependent del turisme», especialment del d'oci nocturn i del de masses, situa a Eivissa en totes les previsions «com el fanalet vermell en la recuperació de la crisi econòmica i social que està causant el coronavirus», ha apuntat De Sans.

Per això, des de Podemos han volgut destacar «l'absoluta falta d'iniciativa del Consell insular, posant-se de perfil davant les necessitats de la gent més afectada per la crisi». La portaveu ha assenyalat que el Consell s'excusa en termes com «les competències, el finançament o la crisi, però que la realitat és una altra molt diferent».

Des d'Unidas Podemos han assenyalat que «a hores d'ara, la crisi de la Covid-19 no és una excusa sinó tot el contrari, és el motiu pel qual la inacció del govern del Consell resulta especialment greu i funest en el curt, mitjà i llarg termini per a l'illa d'Eivissa».

La formació ha finalitzat explicant que en una situació «tan extraordinària i greu» es requereixen «mesures excepcionals que permetin atendre les necessitats de les famílies més afectades per la crisi socioeconòmica, però cap projecte nou ha sortit de la institució insular que tracti de pal·liar aquests efectes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.