Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi defensa la tasca d'Antoni Salas al capdavant de la FELIB per la seva «ferma lluita pel municipalisme»

El Pi defensa la tasca d'Antoni Salas al capdavant de la FELIB. | FELIB

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha defensat aquest dissabte la tasca del president de la Federació d'Entitats de les Illes Balears (FELIB), Antoni Salas, per la seva «ferma lluita pel municipalisme» davant les «desqualificacions» del líder del PP a les Balears, Biel Company. El partit ha lloat la gestió de Salas i de la seva feina amb els batles i batlesses de tots els colors polítics que «han reconegut en més d'una ocasió» la seva tasca.

Antoni Amengual, president d'El Pi, s'ha mostrat sorprès que «ara tant populars com socialistes defensin l'autonomia dels ajuntaments per poder gestionar els romanents quan ells van ser els primers que van obstaculitzar la sobirania municipal». En aquest sentit, Amengual, els ha recordat que «ni els uns ni els altres han estat capaços de derogar la llei Montoro/Montero que ofega els consistoris de la nostra terra i ara ens vénen a donar lliçons».

Amengual ha afirmat que «no tolerem que ningú vulgui desprestigiar la feina d'una persona que s'està deixant la pell per ajudar als ajuntaments, i ara més que mai amb la crisi del coronavirus, per treure rèdit polític». Segons el president de la formació, «Salas es va mostrar contrari a l'acord de la FEMP i de Sánchez per si algú no ho recorda».

Amengual, finalment, ha puntualitzat que «ara és el moment d'estar units per defensar els interessos de la nostra gent i perquè pugui superar aquesta crisi i no per prioritzar els interessos partidistes i buscar la confrontació». «Aquests és el problema», ha afegit, «de les formacions que depenen de Madrid, el seu servilisme a les decisions que es prenen a la capital d'Espanya».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.