Setmanari d'informació local - 138 anys

La vaga indefinida de l'EMT comença amb el 100% de seguiment de les aturades

La vaga indefinida de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha començat aquest dilluns amb el 100% de seguiment de les aturades de treballadors.

En declaracions a Europa Press, el portaveu del comitè de vaga dels treballadors de l'EMT, Andrés R. Cepas, ha assegurat que, a hores d'ara, només circulen els autobusos del servei mínim. En total, són 49 vehicles.

Cepas ha destacat que «no hi ha hagut cap incident i la vaga s'està desenvolupant amb normalitat». Abans de l'inici de la vaga, uns 150 treballadors s'han concentrat a les cotxeres.

A més, cap a les 12.00 hores, hi haurà una protesta dels treballadors de l'EMT davant de l'Ajuntament de Palma, on més tard, cap a les 13.30 hores, es reuniran amb el regidor de Mobilitat, Xisco Dalmau. «Per primera vegada s'ha dignat a atendre'ns», ha recalcat Cepas.

L'objectiu de la reunió, segons el portaveu dels treballadors, és «desconvocar la vaga però després que el regidor sigui capaç de negociar amb nosaltres i tirar endavant un acord perquè amb el director actual de l'empresa és impossible».

En aquest sentit, Cepas ha assenyalat que el director de l'EMT, Mateu Marcús, «està en una situació de bloqueig». «Pensa que la gestió que està fent és la correcta i no és així perquè és criticada tant per usuaris com per treballadors», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.