Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de 29 alumnes han donat positiu en coronavirus

NOMÍAS CAIB | CAIB

Un total de 29 alumnes de col·legis de les Balears han donat positiu en coronavirus des de l'inici del curs escolar 2020-2021, que va començar aquest passat dijous a l'arxipèlag.

Així ho ha indicat la portaveu de l'Executiu autonòmic, Pilar Costa, en la roda de premsa del Consell de Govern, en la qual ha assenyalat que es tracta de «positius aïllats». Entre els casos diagnosticats, 17 són de Mallorca, 11 d'Eivissa i un de Menorca.

A causa d'aquests casos detectats, s'han realitzat proves PCR a un total de 86 alumnes a 10 escoles i hi ha quatre grups aïllats a l'illa de Mallorca i un a Menorca. Segons Costa, en aquests garbellats, de moment, no s'han diagnosticat més positius.

Davant aquestes xifres, la portaveu del Govern ha fet una crida a la tranquil·litat «amb tota la prudència» i ha considerat que és «prest» per a fer una valoració àmplia de l'inici del curs, ja que molts alumnes encara no s'han incorporat a l'escola.

«Que pugui haver-hi persones que donin positiu no és més que el reflex del que passa en l'exterior dels centres educatius», ha destacat Costa.

En aquest sentit, la portaveu ha ressaltat la importància d'aplicar els protocols i detectar els casos, alhora que ha agraït l'esforç dels centres educatius i dels alumnes per a l'inici d'aquest curs marcat per la pandèmia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.