Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma acull des d'aquest dimecres i fins el dia 22 la Setmana Europea de la Mobilitat

43015

Des d'aquest dimecres i fins el proper 22 de setembre tendrà lloc la Setmana Europea de la Mobilitat que enguany duu per lema 'Per una mobilitat sense emissions' i que organitza l’Ajuntament de Palma amb la col·laboració de l’EMT, l’SMAP, el Consorci de Transports de Mallorca i la conselleria de Mobilitat del Govern.

Enguany, per mor de la crisi sanitària derivada de la Covid-19 i amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, s’ha apostat per actes puntuals amb format reduït i s’han programat diferents continguts amb «accions que contribueixen a fer de Palma una ciutat més sostenible» i que es podran seguir via les xarxes socials @ajuntpalma, @mobiAPParc, @mobipalma i @smap.palma.

  • Dimecres 16 de desembre es donaran a conèixer les rutes saludables del Govern mitjançant un vídeo a les xarxes socials.
  • Dijous 17 de setembre tendrà lloc a les 18.30 hores a la sala de plens el lliurament dels Premis a la Fidelitat al Transport públic.
  • Divendres 18 de setembre se celebrarà el Parking Day als carrers de Palma.
  • Dissabte s’ha programat un vídeo via xarxes socials amb una demostració de consells de manteniment de bicicletes que imparteix el personal de Bicipalma.
  • Diumenge dia 20 tendrà lloc un concurs de fotografia i dibuix amb tres categories diferents.
  • Dilluns 21 de setembre es farà una ruta dels misteris virtual.
  • Dimarts 22 de setembre se celebra el Dia Europeu sense cotxes. Durant aquest dia no es podrà aparcar a l'ORA a excepció dels residents que disposin del corresponent distintiu.

A més, des d'aquest dimecres i fins el 22 de setembre la Línia 2 de l’EMT es reprèn i serà gratuïta. Cal recordar que la línia 2 recupera les aturades dels carrers General Riera - cantonada Ticià, Balanguera 25, i Rafael Rodríguez Méndez - cantonada Avinguda Argentina. Aquesta línia va modificar el seu recorregut el desembre passat amb la reestructuració general de línies de l’EMT i posteriorment, amb la declaració de l’Estat d’Alarma va haver de suspendre el servei.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.