Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi demana a Armengol com pot justificar les dades de la pandèmia «si tot s'està fent bé»

15/09/2020 El portavoz de El PI en el Parlament, Josep Melià . POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS

El portaveu del PI-Proposta per les Illes Balears, Josep Melià, ha preguntat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, «com pot justificar les dades negatives de la pandèmia si tot s'està fent bé». Melià ha plantejat aquesta qüestió, aquest dimarts, durant el torn de rèplica a la compareixença de la presidenta Armengol per a explicar la situació de la COVID-19 a ñes Balears.

En aquest sentit, el portaveu del PI ha remarcat que «l'única justificació» del Govern és que «la segona ona de la pandèmia ha arribat abans del que tenien previst». Així mateix, Melià ha recriminat a la presidenta Armengol «la seva falta de valentia» per a trobar solucions a la crisi. De fet, ha afirmat que la presidenta «ha deixat solos als ajuntaments davant la pandèmia i que ha estat poc contundent en la negociació dels ERTO».

D'aquesta manera, Melià ha explicat que «la segona ona els ha passat per damunt i les dades així ho constaten». Segons Melià «la temporada ha estat dramàtica, ens ha agafat el toro i hi ha hagut una falta de coordinació total». El portaveu parlamentari ha recordat que «els ajuntaments ho han trobat a faltar a l'hora de liderar la sobirania municipal amb tota la polèmica dels romanents».

Pel que fa a la negociació de l'extensió dels ERTO, Melià ha subratllat que «no és necessari que vinguin a passejar les ministres, el que hi ha és una negociació positiva per a les illes». Finalment, el diputat ha reivindicat «un replantejament de les mesures de reactivació econòmica i polítiques clares per a ajudar al sector turístic, el comerç i els autònoms».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.