Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Teatre Principal d’Inca inicia els procediments per a finalitzar les obres de remodelació

El Patronat de la Fundació Teatre Principal d’Inca s’ha reunit aquest dimarts en sessió ordinària per aprovar el començant de l’expedient de contractació per a l'execució de les obres pendents de reforma i rehabilitació del teatre. La reunió ha comptat amb la participació del batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora de cultura, Alice Weber; el regidor d’Urbanisme, Andreu Caballero; la consellera de Cultura del Consell de Mallorca, Bel Busquets; i la directora general de Cultura del Govern de les Illes Balears, Catalina Solivellas; entre altres.

Així doncs, ara es començaran els tràmits per a la contractació d’una empresa que executi el projecte d’obres i finalitzi la remodelació del Teatre Principal d’Inca, amb un pressupost màxim de 2.374.885,62 euros. Aquesta actuació està cofinançada al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Local (FEDER).

Una vegada adjudicat el contracte, s’iniciaran les obres de reforma i rehabilitació del Teatre Principal d’Inca, les quals tenen un termini d’execució de 5 mesos. «Seguim donant passes per aconseguir que el Teatre Principal d’Inca sigui una realitat aquesta legislatura. El més important és que les obres es realitzin correctament i amb els millors resultats, per tal que tots els inquers i inqueres puguem recuperar aquest espai tan emblemàtic de la nostra ciutat», destaca el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva banda, el regidor d’Urbanisme ha assenyalat que «les obres de remodelació i rehabilitació del Teatre Principal es troben actualment al 80%. Només queden pendents equipaments, algunes instal·lacions i acabats, com ara lluminàries o pintura».

Prèviament, tots els assistents a la sessió ordinària del Patronat de la Fundació Teatre Principal han visitat les obres per conèixer de primera mà l’estat del projecte de reforma i rehabilitació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.