Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Palma denuncia «un intent de boicot» als serveis mínims de l'EMT

43047
16/09/2020 Desperfectos en un autobús. El Ayuntamiento de Palma ha denunciado este miércoles un "intento de boicot" a los servicios mínimos decretados en la Empresa Municipal de Transportes (EMT) y ha censurado que cinco autobuses se hayan visto afectados por el impacto de piedras y huevos "que han provocado su retirada inmediata y han tenido que ser sustituidos". POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS AYUNTAMIENTO DE PALMA | AYUNTAMIENTO DE PALMA

L'Ajuntament de Palma ha denunciat aquest dimecres un «intent de boicot» als serveis mínims decretats a l'Empresa Municipal de Transports (EMT) i ha censurat que cinc autobusos s'hagin vist afectats per l'impacte de pedres i ous «que han provocat la seva retirada immediata i han hagut de ser substituïts».

Segons ha informat el consistori, aquests incidents han produït retards al servei que es presta als usuaris. A més, ha apuntat que l'«atac més greu» ha tengut lloc quan des d'un vehicle en circulació s'han llançat pedres contra un dels busos assignats trencant els vidres de la porta del darrere.

El gerent de l'EMT, Mateu Marcús, ha traslladat els incidents a la Policia Local i ha interposat la corresponent denúncia. A més, ha condemnat l'ús de la violència i ha advertit «el greu perill que aquest tipus d'accions pot provocar, tant als usuaris com als mateixos treballadors».

«No té sentit continuar amb això. Hem cedit i acordat 10 dels 16 punts que han provocat la vaga. Han de deconvocar-la i continuar negociant. Aquesta situació ens perjudica a tots», ha conclòs Marcús.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.