Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Bombers extingeixen un incendi en un hangar d'autobusos a Andratx

Els Bombers de Mallorca estan treballant en l'extinció d'un incendi que s'ha originat aquest dilluns al matí en un hangar d'autobusos a Andratx.

Segons han informat els Bombers de Mallorca, a les 10.39 hores han rebut la telefonada i fins al lloc s'han desplaçat efectius dels parcs del Calvià i Llucmajor.

En aquests moments, l'incendi està controlat, però encara s'està treballant per a sufocar el foc, l'origen del qual es desconeix.

Per part seva, el SAMU 061 ha afegit que en aquest incendi en la nau d'una empresa d'autocars han resultat afectats diversos treballadors i intervinents per inhalació de fum.

Així, 21 pacients han estat assistits i traslladats pel SAMU-061. S'ha activat el protocol d'Incident de múltiples víctimes (IMV) del 061 realitzant una primera valoració en l'empresa i a pocs metres s'ha muntat un Lloc Mèdic Avançat, en el PAC d'Andratx, on s'ha dut a terme un segon triatge avançat, s'ha atès als pacients i tres d'ells, els més afectats, han estat traslladats a urgències, mentre que la resta ha estat atesos in situ.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.